POTOPISNA PREDAVANJA

Kot eden od ljudi, ki najbolje poznamo Slovenijo, vam lahko povem, da je naša dežela veliko večja, kot so nas učili v šoli! Medtem, ko je večina Slovencev obsedena s potovanji po tujini, se tudi v naši domovini skrivajo izjemna doživetja. Vas zanima kakšna?

Projekt Slovenija je zgodba o najlepši državi na svetu: o njenih ljudeh, kulturi, znamenitostih, posebnostih in predvsem zakotnih kotičkih. Projekt Slovenija je zgodba o pomenu dobrega načrtovanja, odločenosti, predanosti cilju, vztrajnosti in neskončni radovednosti. Projekt Slovenija je zgodba o zelo dolgem potovanju nekega fanta po svoji domovini in vsem, kar se je vmes naučil. Predvsem pa je Projekt Slovenija popotniška zgodba, polna lepega, ljubezni in doživetij. 

Moja ekspedicija vas bo navdušila, da se boste tudi sami podali na pot po Sloveniji, morda celo po svoji lastni občini, kraju ali ulici in odkrili kaj novega. Zagotovo pa boste našli tudi navdih za svoje projekte na širšem področju, ki se morda zdijo velikopotezni ali čudni, a se jih je vredno lotiti. 

unnamed.jpg

© Aleš Senožetnik, Gorenjski Glas

Mitja Lavtar se po svojih potopisnih predavanjih iz držav Evrope, Azije, Avstralije in Oceanije loteva predstavitve svojega najljubšega potovanja doslej - Projekta Slovenija. 

IZOBRAŽEVALNE INSTITUCIJE

Navdušite svoje učence, dijake in študente v šolah, fakultetah, knjižnicah, ljudskih univerzah itd. in jim predstavite Slovenijo, kot je še ne poznajo.

 

Predavanje je na pobudo organizatorja prilagojeno ciljni publiki, učnemu oz. študijskemu programu/ciljem in občini izvajanja. 

DRŽAVNI ORGANI

Predstavite Slovenijo svojim deležnikom iz drugega zornega kota. Zabavajte tuje goste, ali pa vzbudite domoljublje svojih zaposlenih.

Po želji prilagojeno posameznemu resorju, možna izvedba v angleškem jeziku, možna izvedba v tujini, prilagojeno publiki.

DRUŠTVA, ZAVODI in NVO

Povežite svoje člane s pripovedjo o potovanju po naši domovini in jim predstavite možnosti za lastna raziskovanja Slovenije. 

Možna prilagoditev interesnim sferam organizatorja in članov ter sodelovanje v debati na določeno tematsko področje. 

ZASEBNA PODJETJA

Motivirajte svoje zaposlene, vključite Mitjevo predavanje v team building ali organizirajte potopisno predavanje za svoje poslovne partnerje.

 

Govorimo tudi o težkih začetkih in pomenu načrtovanja, vztrajnosti, vizije, radovednosti in pomenu ustvarjanja nečesa izjemnega.

 
TEDx_logo1-transparent.png

OBRAZEC ZA REZERVACIJO

Hvala za vase povprasevanje